Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałam być zegarem

Kiedyś chciałam być zegarem
By wyznaczyć sobie czas
Kiedyś chciałam być jaskółką
I opuścić szybko was
Kiedyś chciałam być śnieżynką
Lecieć w dal tam gdzie chcę
Lecz stopiłam się dość szybko
Gdy nastał dzień.

Kiedyś chciałam być zegarem
By wyznaczyć sobie czas
Lecz straciłam na to wiarę
Gdy spotkałam was
Kiedyś chciałam być płomykiem
Spalać w tańcu się
Wszystko minęło, gdy nastał dzień.

48 212 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!