Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś było jakoś ciszej
Może złości było mniej
Coś się zmienia i kończy
Nie patrzmy sobie w oczy
To już nie zwierciadła duszy
Czujesz jak pod powieką szkło się kruszy
Jak alicja po drugiej stronie lustra
w innym świecie nie każdy trwa
na dnie serca czuję czasem żal
Że dzieciństwa skończył się bal
Spadasz w dół na dno króliczej jamy
Wiesz dobrze że więcej wrogów niż przyjaciół mamy
Nie wiem co jeszcze się zmieni
Co jeszcze schowa się za maską cieni
Zawsze ze soba chce zabrać to co ważne
czego nie zabiorą ruchy nierozważne
Nie mogę cofnąć czasu ale mogę zadbać o ten przyszły
Bym widział światło w tunelu nawet gdy siły prysły

1461 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
  • agniecha1383

    4 December 2012, 23:26

    Wszyscy podobnie zastanawiamy się nad czasem przeszłym...zatrzymujemy na chwilkę by wspominać po czym znów brniemy ku przyszłości starając się o lepsze jutro...
    podoba mi się ..pozdrawiam