Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniony czas...

Kiedyś było inaczej...
uśmiech na twarzy
w oczach żar
żar miłości... pragnienia
zapach słodki
szept cichy gorący
pomruk kuszący...
Dziś zostały wspomnienia
cudowne nie do ugaszenia...

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
  • Odchłań

    13 January 2013, 15:55

    sęk w tym że ja nie chce się rozstawać ... przynajmniej z tymi dobrymi :)