Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

kiedyś byłam bardziej wrażliwa,
każdy szelest zwracał uwagę,
a teraz
głośny hałas, brzęczenie,
a ja głucha siedzę,
patrzę
i myślę, że zobaczę.

2640 wyświetleń
36 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!