Menu
Gildia Pióra na Patronite

Antypolonizm

Kiedyś był taki Żyd enkawudzista
Co mordował Polaków zawzięcie
Że pany
A gdy już zrównali komuną
To jego syn reżyser filmowy
Nawiasem tyż łajdak
Wyśmiewał Polaków
Że chamy

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!