Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muskularny John

Kiedyś był grubasem
teraz jest już ciachem
z powodzeniem i kaloryferem.

Ćwiczył całe dnie i noce
by z fałd tłuszczu wielkich
wyrzeźbić obraz nieziemski.

Biceps i klata twarde jak skała
nogi i mięśnie ze sobą współgrają
biegnąc w przód pędzi niczym strzała.

Przytulając się do jego ciała
nie odczujesz rozczarowania
bowiem jego atut to olbrzymia...

Tkanka.

6046 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!