Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś a tera ...

Marcepan

Kiedyś blisko siebie , teraz metr dzieli nas ,
wiele słów teraz zaledwie ciężko powiedziane"cześć" ,
Kiedyś za rękę szliśmy, a teraz nawet nie podamy jej,
odprowadzałeś do domu teraz każdy w swoją stronę idzie ,
Kiedyś codziennie się widywaliśmy teraz przypadek każe nam się widzieć ...
na GG pisaliśmy jak zawsze po 6 h dziennie, a teraz piszesz w imieniu brata na 5 min.
Kiedyś SMS-y o 6 rano teraz wspomnienia o nich ...
nie umieliśmy żyć bez siebie teraz żyjemy tak jak byśmy sie nigdy nie znali...
Kiedyś odliczaliśmy dni i czas do spotkania teraz wszystko robisz żeby się nie spotkać,
gdy pytałam ile chcesz ze mną chodzić powiedziałeś do końca życia, a teraz sie zapytam co u cb zwyczajnie sie uśmiechniesz i pójdziesz ...

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!