Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

zaćmienie

kiedyś będę ci
wspomnieniem

że bez dotyku
rozpada się
każdy błękit

i niebo

83 941 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    7 June 2017, 21:55

    Dziękuję, miło Cię widzieć :)

  • carpe_noctem

    7 June 2017, 15:21

    Przepięknie napisane. :)
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • onejka

    16 May 2017, 09:44

    Dziękuję, dzięki Wam jest bardzo błękitnie i słonko świeci, pozdrawiam :)

  • 14 May 2017, 03:40

    Niestety , tak to już bywa
    jedynie wyobraźnia jest wstanie przywołać prawdziwie jego kolor
    Spokojnej niedzieli i słonecznej Onejeczko ;)
    zbudził mnie ból nogi , pasożyt , ku uciesze ''wiernych'' jak mnie mam

  • 13 May 2017, 23:17

    Smutne... ale piękne...
    Czasami zdaje nam się, że wszystko ginie, umiera, rozpada się...
    A to tylko wiosenny deszcz, po którym wygląda słońce. :))

  • sprajtka

    13 May 2017, 21:23

    A mnie dotknęłaś ;)

  • Kamil Borkowski

    13 May 2017, 21:08

    zgrabna miniaturka ;)
    pozdrawiam

  • Adnachiel

    13 May 2017, 20:45

    Piękny wiersz onejko.
    A jednak nie trzeba długich historii, by zamknąć w nich wiele wspaniałości.
    Dobrego wieczoru :)