Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poddanie

kiedyś bardzo mocno kochałem
wyobrażenia
wysyłałem sygnały w próżnię
licząc na odpowiedzi
byłem w stanie wojny
przebywając większość czasu w pokoju
w tej chwili nie walczę
leżę z telefonem nad głową
naświetlając nim oczy
z szarówkami wokół zwężonych źrenic

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • oszi3

    14 February 2020, 23:19

    Taki kontakt z 'dumbfonem' to utopia oderwana od ludzkich oczu, nie wiem jakie masz łącze ale trzeba szukać mądrzejszego zasięgu:)