Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szept

Kiedy ostatnie zamkną drzwi
Ostatnia z kart przewróci się
Ucichnie wiatr i wyschną łzy
Zrozumiesz że kochałaś mnie

Nie pierwszy raz odchodzę tak
Jakbym bez serca narodził się
Nie pierwszy raz traktuję Świat
Udając że z wszystkiego drwię

Nie szukaj mnie w gestwinie słów
Otacza mnie kolorów czar
Oddechem i dotykiem ust
Rozdaje miłość - taki dar

Nie wszystko dzisiaj złotem lśni
Lub jeśli dotknę staje się
Nie ma we mnie spokojnych dni
Bo tak naprawdę nie ma mnie

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • 26 August 2016, 11:54

    Ta Róża? :))))

  • zapach_bzu

    26 August 2016, 10:04

    Bardzo mi się podoba.