Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy...

kiedy opuszki palców dłoni
rozczeszą niecierpliwość najeżoną
a dusze zatańczą na parkiecie
z jedwabnych prześcieradeł
- tango dla nas stworzone

to nie będzie przypadek…

kiedy złożysz
wilgotne pieczęcie pocałunków
zawiesisz nade mną błękit
którego tak intensywnie szukam
i weźmiesz, co najbardziej moje

i kiedy chwila
zwilgotnieje od wzruszeń

poproszę…

- uszczęśliwiaj mnie powoli…

21 279 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • 5 May 2012, 14:34

    Dobrze się czuje tutaj... Dziękuje za nowe hobby - rozumienie Ciebie, ot co, po prostu...

  • motylek96

    14 April 2012, 08:20

    czuje się... zauroczona