Menu
Gildia Pióra na Patronite

W odpowiedzi nie~bo

kiedy mrok budzi lęk
a serce kwili chwilą niepewną
wciąż trwaj niezmiennie
żadną siłą zachwiany

pokochaj dotkliwą pokorę
nosząc ją na ustach

nie wyczekuj potwierdzeń
wierząc w nienamacalne

i na zawsze zapamiętaj światło
lęgnące się w ciemnościach

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących