Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezdomna

Kiedy miałam brudne dłonie
nie chciałeś mnie nawet dotknąć
bojąc się, że cię nie zauważę

wtopiony w tłum
nie grzeszyłeś czystym sumieniem
wyrzuty w końcu wypaliły ci oczy

a teraz gdy są zbyt puste
pragniesz silniej,
żebym to właśnie ja w nich zamieszkała.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 26 July 2011, 13:16

    Niesamowita treść.