Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Kiedy me serce przestanie krwawić,
w ciszy pomalutku przestanę oddychać.

Mogę śmiało powiedzieć,
przyjęcie skończone.

Pozwól,
że Ci pozwolę puścić mnie.

Nie odwracaj się,
to tylko boli.

Wróć do domu.
Nie mów za dużo.

Zapłacz tylko raz jedyny,
I zapomnij o moim kłamstwie.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!