Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojna

Kiedy krople deszczu o parapet stukają
w mojej głowie miliony myśli powstają
Nie potrafię ich wszystkich pozbierać już w jedno
Gubią mnie i siebie zanim poznam sedno
Ciągle czas tracę na przyziemności
oddalam się od marzeń moich przyjemności
żałuję i klękam pod siłą ich wielką
Czekam aż one w głowie mojej pękną
Wybuchną jak bomba gdy skończył się lont
Zabiorą mnie na całe szczęście stąd...

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!