Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ja, Sonet

Kiedy już wszystko przeminie,
i Twoje kroki ucichną ma moim sercu,
a świat przysłoni mgła smutku,
zatrzymam Cię
w ostatniej kropli mojej krwi.
Żyj we mnie, wiecznie.

3884 wyświetlenia
22 teksty
44 obserwujących
  • RozaR

    10 September 2023, 21:48

    Żyj we mnie, wiecznie.
    - a jak przyjdzie chwila
    To cię przeklnie

  • RedRose

    22 June 2022, 09:03

    Ale to jest piękne!

  • Adnachiel

    26 July 2014, 16:29

    Przepiękne!

  • Kenzo

    1 May 2014, 20:30

    zatrzymam Cię
    w ostatniej kropli mojej krwi.

    Niezwykłe.

  • IceCherry

    30 March 2014, 20:31

    Mmmm...

    Rozkwitam wiecznością, kiedy Twoje kroki na mym sercu czytam ;)

    Pięknie Krystianie ! ;)

  • RozaR

    30 March 2014, 10:21

    Wszystko przemija a płomieniste uczucie tym bardziej. Wspomnienie zostaje a i ono czasami zawodzi. Ten wiersz to deklaracja chwili.

  • RoxyRox

    30 March 2014, 08:26

    Mimo krzyków 'Alkomatek' mnie się podoba to, co spłodziłeś ;)

  • Gailien

    30 March 2014, 03:07

    Wow ;)* Krystian ! Dałeś mi inspirę do następnego obrazu ;)*

    Pięknie ! Buziaki ogromne Soneciku ;)*

  • Alkomatek

    30 March 2014, 01:50

    Przecież to nie jest sonet! Czemu nazywasz sonetem coś co nim nie jest nawet nie przypomina nawet nie stara się przypominać