Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezrozumiałe na kacu

Kiedy jesteś na kacu
To jesteś naj#bany
Ale żyjesz całe życie

2299 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Kamil8787

    8 October 2016, 07:56

    Nie podoba mi się, płytkie i niezrozumiałe. Nie zrozumiałem.

  • M44G

    8 October 2016, 06:37

    "My żywe chcemy dożyć do śmierci."