Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie rozumiesz

kiedy ciężkość rzęs
tuszem się wylewa
na białe wiersze

pytasz dlaczego je brudzę
pociągnięciami w lustrze

inspired ~ajw

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 17 June 2012, 16:00

    ...a ja?
    A ja przecież tylko ich trzepotem
    mogę zdmuchnąć resztki snu.

    hasło reklamowe: Tusz jest mój! ;)

  • motylek96

    17 June 2012, 12:26

    kobieco, mało i wszystko w temacie:)

  • 17 June 2012, 11:48

    Ostatnio lubię miniatury...
    Dziękuję. :)

  • Kamil Borkowski

    17 June 2012, 11:45

    ciężkość rzęs tuszem się wylewa na białe wiersze...
    bardzo mi się podoba