Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy będziesz słaby
ja będę silna
kiedy odpuścisz
ja będę trzymać
kiedy będziesz potrzebować
ja ci to dam
zamierzam cie kochać
pomimo...
a kiedy droga będzie za długa
będę skałą na której możesz polegać.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • Okterka

    27 June 2014, 20:41

    Hania, masz ładne wiersze ale ten jest wyjątkowy, kurde ;))

  • czarna mamba

    27 June 2014, 10:25

    Dziewczyny!!! wielkie dzieki i pozdrawiam słonecznie:)

  • 26 June 2014, 16:55

    Jak zawsze ładnie ;)

  • Dembsey

    26 June 2014, 13:22

    Tak, piękne słowa.

  • dana1596

    26 June 2014, 12:21

    piękne deklaracje:)