Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy zobaczyłam Cię
po pierwszy raz
Nie poczułam
zupełnie nic
Kiedy ujrzałam po raz drugi
jakby ktoś reanimował moje serce

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!