Menu
Gildia Pióra na Patronite

......

kiedy ziemską trasę pokonasz
i dotrzesz już do mety
twardy dysk Pan dosięgnie
odtworzy
twoje wady i zalety
obejrzysz z życia film
relację zdając Panu Bogu
omówisz grzechy własne
w odniesieniu
do Dekalogu
i wysłuchasz recenzji życia
Winien - Ma
zapełnią się strony
bilans ogólny ważny
kapitał własny
kluczowy

56 973 wyświetlenia
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!