Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy zabiera Cię smutek
marznę od braku Ciebie
i nawet szum
zielonych nadzieją
latawców liści
brzmi jakoś tak smutno

15 575 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    2 July 2014, 19:09

    tesknota to taka ''nieznosnosc'' bytu ;-)

  • krysta

    2 July 2014, 18:51

    ładny wiersz, choć tęskny i wzrusza też...
    pozdrawiam Magdo :)

  • czasem_wciskam_escape

    29 June 2014, 00:02

    smutny, Natalio, smutny, ale prawdziwy... czasem smutek bardziej zabiera i zamyka drugiego czlowieka niz cokolwiek innego.... ja tez serdecznie pozdrawiam... z Niemiec...

  • Janya

    28 June 2014, 17:30

    Smutny wiersz kochana.. Ale trafił do mnie ..bardzo
    mi się spodobał..pozdrawiam serdecznie..