Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieskończoność

kiedy
z kiru wypłowiały moje sny

kiedy siebie z trumny wyjęłam by żyć
a dobry dzień szepnął wstań
wtedy właśnie

jak śmierć

przyszła tęsknota

22 046 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • misiek45

    23 November 2013, 20:24

    Przejmujące wersy Luterin -pozdrowionka na wieczór:)

  • Gaia

    26 October 2013, 19:47

    Ona jest jak świt
    co z mgłą zabiera
    bliskie spojrzenia
    i ściska obręczą
    wyciskając skowyt
    człowieka

    nie umie sama odejść

    Skądś to wiem :)