Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dresy

Kiedy wyszedł ze szkoły
swoim oczom nie wierzył
Nowy rower mu buchnęli
naćpani frajerzy.
Nie był to pierwszy raz,
gdy mu zaszli za skórę,
brata kiedyś pobili,
bo za dobrą miał furę.
Stawiał się, nie dał ciała,
no to go skatowali,
obie nogi bejsbolem połamali.
Buchnąć komuś komórę,
buchnąć komuś deskę,
to ich sposób jedyny,
by zarobić na kreskę.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!