Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Musi(sz) wiedzieć "

Kiedy wschód słońca cieszy
Gdy w kolory ubiera się swoje
Sypie złoty pył - Ty nie śpisz
Piszesz list: tęsknię - pięknie

Tak czule potrafisz dotykać
Zwiewnym szalem otulasz
Nadzieją serca mego ogród
I rozkwitam w nim dla Ciebie

W liście sercem pisanym
Czerwonym atramentem
Odpowiadam natychmiast
Czekam na pierwszy znak

20.06.2021
... 09:30

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących