Menu
Gildia Pióra na Patronite

słońce zapowiada burzę

kiedy wracasz
istniejemy wewnątrz ud

we wnętrzu dłoni codzienność

kiedy wyjeżdżasz
istnieję tylko wewnątrz

1473 wyświetlenia
30 tekstów
1 obserwujący
  • aldaya

    10 December 2012, 17:19

    aaa
    (chyba) jeszcze śpię

    cześć

  • aldaya

    10 December 2012, 17:07

    kogo ?

  • aldaya

    10 December 2012, 10:26

    prawie