Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy widzisz jak się uśmiecha.
Kiedy czujesz bezsilność.
Kiedy z Jej oczu płyną łzy.
Kiedy kołyszesz się, kręcisz głową i powtarzasz: 'nie'.
Kiedy otwiera usta, by coś powiedzieć.
Kiedy widzisz, jak wylatuje z nich dusza.
Kiedy zamykają się Jej oczy.
Kiedy zaczynasz krzyczeć.
Anioły przecież nie umierają...
Pochylasz się nad Jej martwym ciałem.
Całujesz Jej delikatne usta.
Po chwili otwiera oczy.

17 575 wyświetleń
166 tekstów
54 obserwujących
  • Sesilia

    8 May 2011, 17:42

    +