Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy wdychasz zapachy innego miasta
I uśmiechasz się do obcych mi ludzi

czekam
ja, której na imię Kobieta

stworzona
z Twojego dotyku
i pocałunku

o delikatnym uśmiechu
i bosych stopach

umieram powoli

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    26 June 2015, 16:58

    Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie :)

  • silvershadow

    26 June 2015, 11:34

    Dotykasz duszy. Pięknie.

  • krysta

    26 June 2015, 08:10

    piękny,że aż...
    pozdrawiam :)

  • mill

    25 June 2015, 23:44

    ...śliczny on ;)....

  • szpulka

    25 June 2015, 23:15

    Mam podobne odczucia jak marka.
    Wiersz ma swój klimat.

  • marka

    25 June 2015, 22:05

    Podoba mi się klimat tego wiersza, jest jak zdjęcie listopadowych Mazur.

  • nicola-57

    25 June 2015, 21:46

    ładnie to zapisałaś: "stworzona z..." Db puenta. Pozdrawiam :)