Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ona mnie ocaliła "

Kiedy w sen dnia
Zapadam się -
Zalękniona...
Kiedy nadzieja
Gaszona - kona
Powolną śmiercią
Wiara się ulotniła
Przyjaźń -
Cud Bycia
Kochanym
za darmo
Mnie ocaliła

Więc Jestem.

25.06.2020

Dziękuję za Przyjaźń

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!