Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy zasypiam.

Kiedy w półśnie
Czuję zefir dusz
Słyszę głos Twój
Wybiłaś mnie ze snu

1525 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    2 January 2014, 12:25

    ładne...