Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy się spotkamy

Kiedy w oczy spojrzysz me zielone.......
Wyciągniesz dłoń, by pogłaskać po policzku.......
Odwrócę głowę, jak zwierzę spłoszone.......
Pierwszy raz w życiu powiem.......
ŻEGNAJ "Błękitku".......

Odejdę cicho - na zawsze.......

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!