Menu
Gildia Pióra na Patronite

W myślach Utopia

Kiedy w myślach się topię
Zatracam się melodią wspomnień
Tych wyjątkowych o których każdy zdążył zapomnieć
Nieistotne chwile ulotne jak bańki mydlane
Dawno przez wszystkich zapomniane choć dla mnie tak ważne
Skrywają się w burzy mych włosów
I tylko ja je potrafię odnaleźć
Pośród taktów zmieszanych z farbami mojej wyobraźni
Łapię oddech łapczywie
Wynurzając się czasem z tej otchłani
By zaraz powrócić tam znowu
I tonąć w dźwięcznej toni

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!