Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy upadasz tak nisko że brzydzisz się samym sobą,
kiedy wydaje ci się że twoje życie nie ma najmniejszego sensu,
kiedy wydaję ci się że próbowałeś już wszystkiego by na nowo się odnaleźć,
kiedy myślisz że jedyna i ostatnia ucieczką jest samobójstwo,
kiedy próbujesz odebrać sobie życie lecz ta próba kończy się niepowodzeniem,
wiedz jedno...,
że to znak,
to znak od Boga,
który cię kocha,
który wszystko ci wybaczy,
który odda za ciebie życie,
bo Bóg jest miłością ,która wszystko zwycięży,
miłością bezinteresowną,która daję nam prawo wyboru,
wolnego wyboru...,
wyboru który może być szansa na lepsze życie na ziemi,
a zarazem na wieczne życie w domu Ojca.

1352 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!