Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Pamiętaj..."

Kiedy uciekasz w ciszę
Weź mnie do kieszeni
Schowaj moją wiarę, myśl
Zaszyj w skrawku serca

Chcę trwać przy Tobie
Byś bezpieczny był
By nigdy nie zabrakło Ci sił
Jestem tylko Twoja...

Nadzieja.

281 011 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących