Menu
Gildia Pióra na Patronite

przezorność

Teksty z obrazami - przezorność - Cris
przezorność - Cris

kiedy tłoczno zdejmij
swoje szpilki
by nie kaleczyć
parkietu
prowadzącego na salony
krzywych zwierciadeł
gdzie u(śmiechy)

odbijają prawdę myśli
pozostawiając niesmak
przygotowanych
przetworów
los przesądzonych
zamierzeń
i(gra)szką

tańcz swoim rytmem

Krystyna Anna Szklarczyk
06.01.2020r./ 23:10
/
/
/
z sieci Google, Pinterest
when i was in kindergarten, i wanted to be a ballerina. | Poi

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!