Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy tęsknię...

Kiedy tęsknię oglądam Twoje fotografie,
wspomnienia jeszcze w głowie żywe
Kiedy tęsknię dotykam rzeczy, które miałeś w dłoniach,
to jak obcować z Tobą
Kiedy tęsknię płaczę lub umieram w sobie,
a staram się obojętnieć

Nie umiem Cię dopasować
do naszej układanki

9354 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    23 May 2015, 13:39

    tak, wyczuwa się emocje...bardzo ładnie zapisany wiersz...pozdrawiam :)