Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upór...

Kiedy tak stałam
ze skrzyżowanymi
rękoma na piersiach
ograbiona z uczuć

Wybrałeś sobie
nie odpowiedni czas
na spacer w miejsce
gdzie spotkałeś pustkę

W moim spojrzeniu
lecz to nie osłabiło
Twojego dążenia
do poznania mnie...

Dziękuję... :)

24.09.2016

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    24 October 2016, 23:35

    Andrzeju lepiej tego bym nie określiła: )))

    Pozdrawiam: ))

  • HeLkon

    24 October 2016, 23:14

    To musi być takie kosmiczne przyciąganie ;)

  • Pechowa_

    24 October 2016, 22:59

    Cris Kochana ... Dziękuję za Twoje słowa: )

    Ściskam: )

  • Cris

    24 October 2016, 22:55

    Złamałaś go tym spojrzeniem...piękny wiersz.
    :)