Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melodia

Kiedy tak na mnie patrzysz
Dreszcz rozkoszy porusza każdą strunę mego ciała
Bądź mi muzykiem
Ja stanę się ukochanym instrumentem
Pozwolę Ci wygrywać na sobie najpiękniejsze melodie
Jednak pamiętaj!
Jedna chwila nieuwagi
A fałszywy akord zakończy miłosną sonatę.

1246 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!