Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Panie "

Kiedy strach we mnie
Z Tobą Panie Boże
Kraina łagodności we mnie
Żyje się przyjemniej
Ludzie obok - jak Przyjaciele
Dziękuję za Nich
Nie tylko w niedzielę
Za dary jakimi mnie obdarzyłeś
Za smutek i szczęście
Za to...że obok Byłeś
Dziękuję sercem

20.05.2021
22:55

281 631 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących