Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie wiem "

Kiedy spadnie ostatni liść
Kiedy napiszę pożegnalny list
Kiedy wypowiem ostatnie słowo
Tego nie wiem
Jedyne co wiem - co pewne jest
To niepewność moja
Taka jesienna...Taka szalona...
Podzielę się jeszcze
Może zdołam...
Trochę szaleństwa w jesieni życia
Być może wiele dróg przede mną do odkrycia....
Może kroczymy tą samą drogą...
Nie wiem...
Co dzisiaj pewne...
W czasie pandemii...
Jednak wierzę jeszcze, że 'do szczęścia jesteśmy stworzeni'

10.11.2020
13:27

281 849 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!