Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiosenne radości "

Kiedy smutek we mnie gości.
Wyciągam z szuflady wiosenne radości

Kiedy wiatr melancholią dotyka duszy.
Skrawek wiosny przyjść z pomocą musi.

Kiedy gubisz się w kącikach moich ust.
Milknę - czekam wiosny już jest tu.

Pani Wiosna - Uśmiecha się czule.
Duszę radością wypełnia.

Śniłam o Tobie Kochana.
Nie była to pełnia

Marzenie się nie spełnia?
A jednak przyszłaś.

W zielonej szacie - dałaś Nam ( mi) nadzieję.
Nadzieję na marzeń naszych spełnienie.

A w marzeniach Ty
I więcej Nikt.

Lubię Swoje wiosenne radości.
Lubię kiedy uśmiech na twarzach ludzi gości.

Czytającym...
Moc wiosennych radości ślę .

I jeszcze jedno :
Uśmiechnijcie się!

281 634 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!