Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy

Kiedy smutek ogarnia twe serce
Masz nadzieje że zjawi się ktoś kto go rozwieje

Kiedy rozpacz ogrnia cie calego
Czekasz aż zjawi się ten kto Cie pocieszy

Kiedy nie dajesz już rady, bo problemów masz sto
Liczysz sekundy, godziny i dnie bo wiesz że jest ktoś kto Cie rozumie

Kiedy nerwy Cie poniosą
Uspokajasz się bo wciąż ktoś tam jest

Więc niemyśl że opuszcze Cie
Bo chce pomóc Ci byś zrozumiał się

722 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    7 August 2010, 20:38

    to literówki czy błędy ortograficzne i stylistyczne ?