Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koło

Kiedy śmierć zagląda
przez dziurkę od klucza

zapada jak kamień
w pozycji embrionalnej

popijają krew
z wyprostowanym
małym palcem

gdy kuliste fale krzyku
wracają echem od ścian

i sufitu

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    30 July 2015, 21:09

    Cris, Alfa Centauri, Malusia_035 - bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam!

  • Malusia_035

    30 July 2015, 13:40

    mnie tez ujeły te ostatnie wersy

    "gdy kuliste fale krzyku
    wracają echem od ścian

    i sufitu "

    Piękny wiersz ..Pozdrawiam Cieplutko :))

  • Alfa Centauri

    30 July 2015, 08:07

    Kuliste fale krzyku zrobiły na mnie ogromne wrażenie :)

  • Cris

    29 July 2015, 22:33

    zatrzymuje treścią.
    pozdrawiam.