Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Świętego Boga Krwi

Kiedy słabnie ma wiara
i do serca gna trwoga
to się modlę w mych czarach
do świętego Krwi Boga.

Teraz życie jest lepsze,
chociaż wciąż boli noga
to nadziei nie tracę
w świętą wolę Krwi Boga.

Staram się jak najlepiej
brać wyzwania mych dni,
wierząc że mnie nareszcie
On uzdrowi ... Bóg Krwi.

Chciałbym w końcu się zbudzić
i bez bólu móc żyć,
ale teraz wiem jedno ...
muszę cierpliwym być.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • 16 June 2022, 12:48

    Cierpliwość to piękny dar, trzeba go codziennie pielęgnować -to wielkie zadanie nie tylko dla Ciebie by otrzymać co potrzebujesz - wszystko działa w dwie strony.