Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy skrzydła o(d)padają
I nie odrastają
Sił do lotu już nie mają
Po ziemi chodzić czas
Tyle mądrości w Nas
Póki serce bije - trwamy
Walczymy o szczęście
Na równowagę czekamy
Kolejny dzień witamy
Z uśmiechem koniecznie
Wszystko będzie OK
...
Pozdrowienia dla Smoka ślę serdeczne...
Czekoladowa Wenus

28.09.2021
07:32

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących