Menu
Gildia Pióra na Patronite

ulubiony

Kiedy się oddalam
czuje ogień
który we mnie rozpalasz.
Nie Twój jeszcze
chociaż być pragnę
I nie innej już .
Zniewolony podobnie,
prawie odarty z godności
przepasny przez pół Ciebie-
a kiedy zimno też płonę jak czerwień.
Błagam, weż mnie i dotykaj
bądź cierpliwia i namiętna
by nie ostudzić żaru sutek
Z czasem odnajdę się na Tobie,
cały biały, jedwabny w myślach
Będę chłonąć twą skórę do głębi.
w nadziei, że na zawsze
nasycę się i będę spełnieniem,
to Ci obiecuję
ja Twój biustonosz.....

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!