Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

...
Kiedy rozpacz oczy me wysuszy;
Gdy nie będę miał sił już łkać;
Gdy się serce mojej duszy skruszy;
Gdy nie będzie jutrzejszego dnia;
Myślą będę ja u Ciebie;
Całym swoim ja, całym sobą;
I nie zmienię zdania, że;
Jesteś właśnie tą osobą;

Że tylko z Tobą;
Stworzyć mogę ja fundament;
Na którym powstanie zamek;
Trwalszy niż jest chiński mur;
Że tylko z Tobą;
Tworzyć mogę świat na nowo;
Świat z marzeń i świat z baśni;
Świat co może mrok rozjaśnić;

W przestrzeni mojej wyobraźni;
W sferycznej strefie moich snów;
Wierzę, że zamiast nędznej kaźni;
Można pokonać szczęścia próg;
Zdobyć najwyższe te przestrzenie;
Takie stany, że;
Wschód Słońca będzie tym spełnieniem;
A kocioł uczuć niemal wrze;

Bo tylko z Tobą;
Stworzyć mogę ja fundament;
Na którym powstanie zamek;
Trwalszy niż jest chiński mur;
Bo tylko z Tobą;
Tworzyć mogę ja na nowo;
Świat z baśni i świat z marzeń;
Świat cudownych wręcz wydarzeń;

6422 wyświetlenia
50 tekstów
0 obserwujących
  • scorpion

    28 October 2020, 14:56

    Możesz dodać na youtube, a tutaj dodać jako linka :)

  • bilimalpka

    28 October 2020, 14:25

    A to da się?? 🤣🤣

  • scorpion

    27 October 2020, 22:08

    Może nagrasz i tu wrzucisz? ;)

  • bilimalpka

    27 October 2020, 15:43

    Tak 😳😳
    To jest piosenka 👍👍🤗🤗
    Pisałem pod konkretną nutę 😁👍
    Dlatego niektóre wersy są nieco wymuszone 🤭🤭

  • Sexoh't

    27 October 2020, 15:38

    To jest piosenka chyba, ładna.