Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla zakochanych

Kiedy rano wstaje
Myśl o Tobie nie ustaje
Pragnę kochać Cię bez liku
Mój Ty luby wartowniku
Plotę głupstwa jak najęta
Gdyż ja jestem wniebowzięta

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
  • torpeda10

    9 September 2010, 23:11

    Miłość zmienia :)
    Pozdrawiam Wieliczkę +