Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapamiętać ten czas "

Kiedy radość gości w Nas.
I smutek w duszę wstępuje
Zapamiętać słońca blask
Schować się w cień
Kiedy upaść chcesz.
Nabrać siły, ruszyć w drogę
Po nową przygodę
Każdy początek to ciąg dalszy
Księgi marzeń...podróży
Zapis zdarzeń, czy to przypadek?
Kiedy myśli się spotykają
Momenty w których ludzie
Ze sobą rozmawiają.
Szczęściem i smutkiem
Dzielić się chcą...
Przypadek czy przeznaczenie?
Myślę...
Jakie to ma znaczenie?
Zapamiętać ten czas,
Podzielić się dobrem...
Momentem w tym sekret
Życia jest.
Zapamiętać ten czas,
Zapisać na serca dnie
To co piękne i dobre jest.
Tego dzisiaj chcę

281 866 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!