Menu
Gildia Pióra na Patronite

* (tu stał kiedyś tytuł)

kiedy przestajesz być jedynym światem
zastanawiasz się w końcu
czy to co było między wami
było prawdziwe

patrzysz w lustro i sprawdzasz
czy poznajesz twarz
którą jeszcze parę lat temu
tak kochał z uwielbieniem

widzisz cięgi w oczach
zmarszki inną historię
niż życzyłaś sobie w dniu ślubu
jesteś a może tak ci się tylko wydaje?

świat biegnie dalej
bo to jest przecież tylko jedna tragedia z miliona
tych nieistotnych

trzeba żyć nawet jeśli nie wiesz
czy dasz radę wstać jutro z łóżka

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 30 June 2018, 14:25

    Nie na wszystko mamy wpływ, niestety, a może to dobrze?... :)

  • 30 June 2018, 12:05

    A czasem po prostu tak jest. I może nawet nie powinno się tego roztrząsać. :)

  • 30 June 2018, 10:38

    Czasami to wina drugiej strony, albo nawet trzeciej, ale i tak sobie przypisujemy winę.
    Jednak często objawy można dostrzec wcześniej i leczyć, kiedy jest tylko katar.
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))